Τελευταία ενημέρωση από το Goethe Ιnstitut-Athen

ο Goethe-Institut Athen, ανταποκρινόμενο στα νέα αυξημένα μέτρα για την αποφυγή της περαιτέρω διασποράς της πανδημίας και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό μέχρι νεοτέρας.

 Σε αυτό το σημείο θα αναρτούμε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα τις επικαιροποιημένες ανακοινώσεις για τα γλωσσικά τμήματα, τις εξετάσεις, τις εκδηλώσεις και τη βιβλιοθήκη.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Όλα τα δια ζώσης τμήματα εκμάθησης γερμανικών μετατράπηκαν σε διαδικτυακά. 

Όταν θα γίνουν τα μαθήματα πάλι δια ζώσης, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Για οποιαδήποτε απορία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Γλωσσικού Τμήματος είτε τηλεφωνικά στο 2103661038 είτε στέλνοντας email στη διεύθυνση:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Οι εξετάσεις μας θα πραγματοποιηθούν μόλις το επιτρέψουν οι κυβερνητικές αποφάσεις. και θα διεξάγονται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες που δίνονται από το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας για τη διεξαγωγή των εξετάσεων, τις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές, καθώς και τις συστάσεις επίσημων Ευρωπαϊκών Φορέων.

Λόγω των διαρκών παρατάσεων του Lockdown και της αναγκαστικής αναβολής πολλών προγραμματισμένων εξετάσεών μας οι ημερομηνίες των εξετάσεων Μαΐου/Ιουνίου2021 θα τροποποιηθούν κατά κάποιες ημέρες.   

Οι νέες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των εξετάσεων θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατό. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Τα επιμορφωτικά προγράμματα για εκπαιδευτικούς θα διεξάγονται, μέχρι νεωτέρας, διαδικτυακά. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν προσωπικά. Μπορείτε να βρείτε μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων εδώ. Για τυχόν ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η Βιβλιοθήκη θα παραμείνει επίσης κλειστή για το κοινό, ωστόσο μπορείτε να συνεχίσετε να δανείζεστε ψηφιακά μέσα από την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη «Onleihe».

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το δανεισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εκδηλώσεις με φυσική παρουσία δεν θα λάβουν χώρα προς το παρόν. Το διαδικτυακό μας πρόγραμμα συνεχίζεται. Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις θα βρείτε στο ημερολόγιο εκδηλώσεων.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας και τους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης. Για γενικές ερωτήσεις απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.