Γαλλικό Ινστιτούτο: δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων μας για το 2021 – 2022!

Το τμήμα Μαθημάτων του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος σάς καλεί να ανακαλύψετε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2021 – Ιανουαρίου 2022.

Κατεβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα και εγγραφείτε στο μάθημα γαλλικών που σας ταιριάζει!

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Τμήματα για παιδιά και εφήβους, δια ζώσης – Έναρξη διαδικτυακών εγγραφών: 25 Αυγούστου 2021

Προσφέρονται μαθήματα γλωσσικής εκμάθησης για παιδιά και εφήβους δια ζώσης, στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, καθώς και εξατομικευμένα μαθήματα πιάνου για παιδιά 4 ετών και άνω, καθώς και σε ενήλικες.

Τμήματα για ενήλικες, δια ζώσης – Έναρξη διαδικτυακών εγγραφών: 1η Σεπτεμβρίου 2021

Παρακολουθήστε εντατικά, ημι-εντατικά ή μαθήματα σε μικρές ομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πραγματοποιούνται επίσης Θεματικά Εργαστήρια (Γλωσσική εξάσκηση, θεατρικό εργαστήρι, γαλλόφωνη χορωδία)

Τμήματα για ενήλικες, μέσω διαδικτύου – Έναρξη διαδικτυακών εγγραφών: 15 Σεπτεμβρίου 2021

Μάθετε γαλλικά μέσω διαδικτύου με καθηγητές του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος όπου και αν βρίσκεστε και επωφεληθείτε από την ποιότητα εκμάθησης του Γαλλικού Ινστιτούτου χωρίς να χάνετε χρόνο στις μετακινήσεις!

Εξατομικευμένα Μαθήματα

Οι ειδικοί και παιδαγωγικοί στόχοι καθορίζονται σύμφωνα με το επίπεδο και τις ανάγκες σας: γενικά γαλλικά, γαλλικά των επιχειρήσεων, προετοιμασία για τις εξετάσεις, προσομοίωση σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Επιλέγετε το ρυθμό που επιθυμείτε ανάλογα με τη διαθεσιμότητά σας: ημέρα, ωράριο και διάρκεια μαθήματος.

Μαθήματα για Γαλλόφωνους

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος προσφέρει μαθήματα ελληνικής γλώσσας, σε γαλλόφωνους ενήλικες και παιδιά (7-9 ετών).

Μαθήματα για Επιχειρήσεις

Προσφέρονται μαθήματα γαλλικών ή ελληνικών σε Επιχειρήσεις, με εξειδικευμένους καθηγητές που διδάσκουν στο χώρο σας ή στους χώρους του Ινστιτούτου, σύμφωνα µε τις προτιμήσεις σας.

Μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, μπορείτε να εγγραφείτε διαδικτυακά στο μάθημα της επιλογής σας.

Ειδικό μήνυμα COVID-19

Διαβεβαιώνουμε τους μαθητές ότι το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος συμμορφώνεται πλήρως με τις οδηγίες και υποδείξεις του ΕΟΔΥ.

Ειδική σήμανση έχει τοποθετηθεί με στόχο την αποφυγή συνωστισμού και για να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας στους κοινόχρηστους χώρους του Ινστιτούτου, συμπεριλαμβανομένων και των αιθουσών διδασκαλίας. Σταθμοί απολύμανσης με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα μέρη στα σημεία διέλευσης του κοινού και είναι διαθέσιμα σε όλους.